Reset Password

Termeni si conditii proprietari

Acesti termeni si conditii se adreseaza doar proprietarilor care publica anunturi cu privire la proprietatile de inchiriat in regim hotelier pe site-ul Bookrentstay.com si vin in completarea Termenilor si conditiilor generale.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Simpla folosire, sub toate aspectele sale, a site-ului bookrentstay.com de catre proprietari implica acceptarea in totalitate si neconditionata de catre acestia a Termenilor si Conditiilor de mai jos. bookrentstay.com isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila Proprietarilor. Exceptie fac punctele 7 si 8 referitoare la serviciile oferite si la plati. Modificarea acestora va fi comunicata proprietarilor anterior intrarii lor in vigoare.

Scopul urmarit

Scopul urmarit prin Termeni si Conditii este de a stabili regulile de utilizare a site-ului bookrentstay.com de catre proprietari, precum si regulile aplicabile serviciilor de publicare pe site a Ofertelor Utilizatorilor pentru inchirierea de bunuri sau servicii.

Continutul referitor la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea bookrentstay.com. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Ofertele publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii.

Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Definitii:

  • Site-ul – bookrentstay.com – este inregistrat, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia.
  • Proprietar/Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza site-ul si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii de promovare si inchiriere furnizate prin intermediul site-ului bookrentstay.com.
  • Furnizor – Societatea Adrians Properties Invest S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, str. Muzelor nr.24, sector 4, CUI 17531988.
  • Oferta- oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata pe site-ul bookrentstay.com cu privire la inchirierea unui Produs.
  • Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin Termeni si Conditii

Procedura de inscriere

Proprietarul va completa un formular, disponibil pe site, care sa contina: datele reale de contact, descrierea reala a produsului care face obiectul Ofertei. Pentru mai multe informatii verificati Manualul utilizatorului, sectiunea Crearea unui utilizator.

Drepturi si Obligatii

Furnizor

Furnizorul nu ofera nicio garantie Proprietarilor ca site-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Ofertelor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Proprietarul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Proprietarilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Ofertei.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial o Oferta in cazul in care se constata ca aceasta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care aceasta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala.

De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul site-ului.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice Oferta sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. Deasemenea, in cazul in care Oferta afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau este in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.

Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de site, in afara Ofertelor publicate pe site de catre Proprietari cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare.

Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Ofertelor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Oferte.

Proprietar

Proprietarul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.

Proprietarul isi asuma raspunderea pentru continutul Ofertelor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Ofertei si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

Proprietarul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin completarea formularului si/sau transmiterea Ofertei catre Furnizor spre publicare pe site, Proprietarul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

In afara informatiilor legate de propria Oferta, Proprietarului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe site, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

Conformitatea Ofertei

Verificarea conformitatii Ofertei publicate pe site de catre Furnizor are ca scop inlaturarea Ofertelor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc), pentru a reduce cat mai mult numarul Ofertelor eronate.

O oferta este valabila pentru un singur produs.

Nu pot fi publicate Oferte false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare Oferte care contin fotografii ce nu apartin Produsului.

Nu sunt admise spre publicare Oferte pentru droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene, alcool si bauturi alcoolice,tigari si produse pe baza de tutun, servicii de ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similar, bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte infractiuni, bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana, bunuri inexistente, animale pe cale de disparitie, matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare, oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat, oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin internet, produse contrafacute sau replici, materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala, lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma, arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Nu pot fi publicate Oferte care contin link-uri catre alte site-uri.

Nu se admit Oferte care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

Serviciile de publicare si comisioane

Orice proprietar isi poate inscrie gratuit proprietatea pe site-ul bookrentstay.com (serviciu de promovare). Dupa introducerea informatiilor necesare, administratorii bookrentstay.com vor face verificarea acestora si, dupa caz, modificarile necesare, dupa care proprietata va fi publicata pe site.

Pentru orice inchiriere a Produsului din Oferta, care se face prin intermediul site-ului bookrenstay.com, Proprietarul se obliga sa plateasca catre bookrentstay.com un comision de 10% din valoarea totala a inchirierii (serviciu de inchiriere). Pentru corectitudinea informatiilor referitoare la disponibilitatea spre inchiriere a proprietatii, Proprietarul se obliga sa actualizeze de cate ori este nevoie calendarul proprietatii pe site-ul bookrentstay.com. Proprietarul are obligatia de a bloca perioada pentru care proprietatea este inchiriata. Bookrentstay.com nu isi asuma raspunderea pentru eventualele suprapuneri ale ofertelor de inchiriere ca urmare a neactualizarii calendarului din vina Proprietarului..

Informatiile legate de blocarea proprietatii pe o anumita perioada se gasesc in Manualul utilizatorului, sectiunea Rezervari/Blocari proprietati.

Plata si conditiile de plata

Plata catre Bookrentstay se face automat la confirmarea unei cereri de rezervare, emisa de un oaspete. Atunci cand un oaspete decide sa inchirieze o proprietate prin intermediul Bookrentstay.com, trimite o cerere de rezervare catre proprietar. Proprietarul este anuntat pe email cu privire la intentia oaspetelui. Daca proprietarul confirma disponibilitatea proprietatii si acceptarea cererii de rezervare, oaspetele va trebui sa plateasca un avans de 10% din valoarea totala a sumei de plata online, prin intermediul platilor electronice disponibile pe site (PayPal si Credit Card), avans care va fi retinut de Bookrentstay ca si comision pentru serviciile acordate. Diferenta de 90% va reveni proprietarului si va fi platita dupa agrearea de comun acord intre proprietar si oaspete.

Plangeri si sesizari

Orice Proprietar poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Ofertele transmise/publicate/nepublicate in termen de maxim 24 ore de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

De asemenea, Proprietarii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un utilizator al site-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de bookrentstay.com, ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un utilizator al site-ului despre care au cunostinta.

Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

Cookie-uri

Cu ajutorul cookie-urilor, bookrentstay considera ca anunturile publicitare afisate sunt mai sigure, mai relevante, iar publicitatea este mai eficientă. Aceste coockie-uri nu pot extrage informatii cu caracter personal, fiind anonime si vor putea transmite doar informatii despre continutul vizual si despre activitatea de navigare. Daca nu doresti ca datele vizuale si de navigare sa fie transmise prin intermediul cookie-urilor, poti dezactiva optiunea cookie-uri din browser.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Orice persoana care acceseaza site-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, isi manifesta consimtamantul in mod expres pentru ca Furnizorul sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

Datele cu caracter personal colectate de catre bookrentstay.com vor fi utilizate conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, doar pentru urmatoarele scopuri:a) servicii de reclamă, marketing şi publicitate adresate Proprietarului b) livrarea produselor/serviciilor prin intermediul furnizorilor terti si/sau pentru transportul produselor si serviciilor print intermediul companiilor de curierat rapid c) plata de catre Proprietar a produselor/serviciilor achizitionate de la Furnizor prin intermediul institutiilor bancare sau a societatilor de intermediare a platilor (sms, plati prin card)

Proprietarul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, precum si dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor in baza unei cereri adresate catre bookrentstay.com.

Securitate

Pentru a proteja şi păstra în siguranţă informaţiile personale încredinţate de catre Proprietari bookrentstay.com foloseste proceduri de securitate, precum şi restricţii tehnice şi fizice de accesare şi folosire a informaţiilor personale pe serverele sale.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a Proprietarului. Este responsabilitatea Proprietarilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

CABINET AVOCAT „GABRIELA STANESCU”,  www.asom.ro

 

  • Cauta alte proprietati

  • Tipuri de proprietati

  • Contact