Reset Password

Sunt proprietar.

Cum utilizez BookRentStay pentru a-mi promova proprietatea ?

Daca aveti o proprietate si doriti sa o inchiriati in regim hotelier, cu ajutorul programului nostru pentru Parteneri de Afaceri, puteti sa o promovati gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simpli.

Apasati butonul de Inregistrare din coltul de sus in dreapta paginii.

Introduceti un nume de utilizator, o adresa de email valida si alegeti optiunea proprietar. Cititi si fiti de acord cu Termenii si Conditiile si apoi bifati casuta. Apasati Creeaza un cont.

Veti primi un mesaj cu parola la adresa de email furnizata, parola ce o puteti apoi schimba de la Profil. Un pas foarte important este acela de a adauga un numar de telefon la care putem sa va contactam.

Apasati butonul de Autentificare din coltul de sus in dreapta paginii. Introduceti numele si parola apoi apasati butonul Autentificare din fereastra aparuta pe ecran.

Introduceti informatiile detaliate despre proprietatea pe care doriti sa o promovati.

De retinut

  • Un titlu si o descriere sugestiva sunt un plus pentru atragerea atentiei vizitatorilor
  • Introduceti pretul in EUR pentru unitatea de perioada (zi) si numarul maxim de oaspeti care se pot caza in locatie
  • Imaginile proprietatii sunt esentiale. Pozele de o calitate superioara promoveaza mai bine proprietatea. Marimea recomandata este de 1024x768px
  • Pentru oaspeti, locatia proprietatii este foarte importanta. Adaugati coordonatele Google maps
  • Oaspetii cauta proprietati care sa le satisfaca nevile. Daca doriti sa atrageti mai multi oaspeti, mentionati facilitatile de care dispune proprietatea dvs.
  • Puteti adauga informatii suplimentare, cum ar fi marimea proprietatii, numarul de dormitoare, numarul de bai.

Dupa introducerea si salvarea informatiilor, proprietatea dvs. este gata de publicare. Administratorii BookRentStay vor revizui informatia si va vor contacta pentru alte detalii. Odata aprobata, proprietatea va fi publicata pe site-ul bookrentstay si vizitatorii vor putea vedea detaliile.

Daca un vizitator va dori sa inchirieze proprietatea dvs., acesta va completa un formular cu informatii despre nume, adresa de mail, perioada pentru care doreste inchirierea, numarul de persoane. Veti primi un mesaj pe adresa de mail furnizata si veti putea comunica cu oaspetele prin intermediul mesageriei interne bookrentstay.

Daca proprietatea este disponibila pentru perioada mentionata, puteti confirma cererea de rezervare catre oaspete iar proprietatea dvs. va fi blocata pentru aceasta perioada. Pentru acuratetea informatiilor si pentru a nu creea confuzie sau neplaceri, va rugam ca atunci cand inchiriati proprietatea prin alte sisteme in afara bookrentstay, sa marcati ca si blocata proprietatea la profilul dvs. in Bookrentstay.com.

Plata comisionului de rezervare poate fi platita direct de catre oaspete prin intermediul Bookrentstay.com (PayPal sau Credit Card) sau de catre proprietar, la sfarsitul lunii calendaristice.

*Promovarea unei proprietati pe Bookrentstay.com este GRATUITA. Proprietarii trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de Confidentialitate si termenii contractuali.

Pentru informatii detaliate asupra proceselor de inscriere utilizator, rezervari si confirmari va rugam cititi manualul de utilizator.

  • Cauta alte proprietati

  • Tipuri de proprietati

  • Contact