Reset Password

Politica de confidentialitate

Acest document descrie cum folosim si cum procesam informatiile dumneavoastra personale, precum si cum folosim cookie-uri. De asemenea, va spune cum ne puteti contacta in cazul in care aveti intrebari cu privire la cookie-uri sau la informatiile dumneavoastra personale.

Intimitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Apreciem increderea pe care o aveti in noi si ne obligam sa protejam si sa aparam orice tip de informatii personale pe care ni le incredintati.

Bookrentstay.com poate sa amendeze din cand in cand Politica de confidentialitate, deci va recomandam sa vizitați periodic aceasta pagina pentru a ține pasul cu actualizarile. Daca nu sunteți de acord cu aceasta Politica de Confidențialitate, trebuie sa intrerupeți utilizarea serviciilor noastre.

Intimitate

Ce tipuri de date personale foloseste Bookrentstay.com?

Cand faceti o rezervare, vi se cere numele și adresa de e-mail. Este posibil sa vi se ceara și adresa, numarul de telefon, informatii necesare pentru plata, numele persoanelor care calatoresc cu dumneavoastra si preferintele dumneavoastra pentru sejurul respectiv.

Pentru a va facilita administrarea rezervarilor, puteti deschide un cont de utilizator. Acesta va va permite sa salvati setari personale, sa revizuiti rezervari anterioare si sa administrati rezervarile pentru sejururile viitoare.

Cand vizitati website-ul nostru, chiar daca nu faceti o rezervare, este posibil sa colectam anumite informatii, cum ar fi adresa de IP, ce browser folositi, precum si informatii despre sistemul de operare al computerului, versiunea aplicatiei, setarile de limba si paginile la care v-ati uitat. Daca folositi un aparat mobil, putem colecta si date care identifica aparatul dumneavoastra mobil, setari specifice, caracteristici ale aparatului si detalii cu privire la latitudine/longitudine. Cand faceți o rezervare, sistemul nostru inregistreaza website-urile de pe care ați facut rezervarea și mijloacele utilizate pentru efectuarea rezervarii.

Am putea de asemenea obtine informatii despre dumneavoastra atunci cand utilizati anumite servicii de social media.

De ce colecteaza, utilizeaza si distribuie Bookrentstay.com datele dumneavoastra personale?

 • Rezervari: In primul si cel mai important rand, folosim datele dumneavoastra personale pentru a completa si a administra rezervarea dumneavoastra online si pentru a transmite mai departe detaliile rezervarii dumneavoastra catre unitatea de cazare unde ati facut rezervarea.
 • Serviciul clienti:Oferim un serviciu clienti international, disponibil nonstop din birourile noastre locale, in mai multe. Distribuirea detaliilor dumneavoastra personalului nostru ne permite sa va raspundem atunci cand aveti nevoie de noi – inclusiv sa va ajutam sa gasiti cazarea potrivita si sa va raspundem la intrebarile legate de rezervarea dumneavoastra.
 • Comentariile vizitatorilor: Putem folosi informatiile dumneavoastra de contact pentru a va invita prin e-mail sa scrieti un comentariu despre hotel, dupa sejur. Acest comentariu poate ajuta alte persoane sa aleaga cea mai buna cazare.
 • Administrarea contului: Oferim facilitatea de a avea un cont de utilizator pe website-ul nostru. Folosim informatiile pe care ni le oferiti pentru a administra acest cont, permitandu-va sa va administrati rezervarile, sa profitati de oferte speciale, sa faceti mai usor noi rezervari si sa va administrati setarile personale. Administrarea setarilor personale va permite sa pastrati si sa partajati liste, fotografii, sa vedeti unitati de cazare cautate anterior si sa vedeți alte informatii pe care le-ati furnizat despre cazari si destinatii. De asemenea, va permite sa vedeti comentariile despre unitatile de cazare pe care le-ati trimis. Daca doriti, puteti partaja anumite informatii in contul dumneavoastra de utilizator, creand un profil public care este asociat fie cu prenumele dumneavoastra, fie cu un nume ales de dumneavoastra. Tipul de informatii pe care le puteti partaja in acest mod include fotografia dumneavoastra, numele hotelurilor in care ati stat, listele, planurile pentru viitoare calatorii, comentariile si alte informații despre cazari si destinatii.
 • Activitati de marketing: Folosim de asemenea informatiile dumneavoastra pentru activitati de marketing in conformitate cu legea. De exemplu:
  • Atunci cand faceti o rezervare pe website-ul nostru sau cand va setati contul de utilizator, putem folosi informatiile dumneavoastra de contact pentru a va trimite noutati sau produse si servicii similare si utile pentru calatorii. Cu consimțamantul dumneavoastra – daca este necesar consimțamantul conform legii locale – va putem trimite regulat e-mailuri cu newsletter-uri. Va puteti dezabona oricand de la comunicarile de marketing prin link-ul ‘Dezabonare’ din fiecare newsletter, sau va puteți administra abonarea prin contul dumneavoastra (daca ați creat deja un cont).
  • Pe baza informatiilor pe care ni le transmiteti, putem sa va aratam oferte personalizate pe website-ul Bookrentstay.com, in aplicatiile mobile sau pe website-uri ale unor terte parti, inclusiv pe website-urile social media. Acestea pot fi oferte pe care le puteți rezerva direct pe website-ul Bookrentstay.com, sau oferte sau produse ale unor terțe parți despre care credem ca v-ar putea interesa.
  • Cand credem ca v-ar putea interesa o anumita oferta, putem decide sa va contactam telefonic.
 • Alte comunicari: Pot exista alte cazuri cand va contactam prin e-mail, posta sau telefon sau chiar prin SMS, functie de informatiile de contact pe care ni le transmiteti. Exista cateva motive pentru a face aceasta:
  • Putem avea nevoie sa va raspundem la si sa va rezolvam cererile.
  • Daca nu ati finalizat rezervarea online, am putea sa va trimitem un e-mail de memento pentru a continua rezervarea. Credem ca acest serviciul aditional este util pentru dumneavoastra deoarece va permite sa continuati o rezervare fara sa fie nevoie sa cautati hotelul din nou sau sa introduceti de la zero informatiile necesare pentru rezervare.
  • Cand folositi serviciile noastre va putem trimite un chestionar sau sa va invitam sa trimiteti un comentariu despre website-ul Bookrentstay.com.
  • De asemenea, am putea sa va trimitem alte materiale legate de rezervarea dumneavoastra, cum ar fi detaliile de contact ale Bookrentstay.com daca aveti nevoie de asistenta in timpul sejurului și informații pe care le consideram utile pentru planificarea calatoriei pentru a profita la maxim de sejurul dumneavoastra. Va mai putem trimite materiale legate de rezervari viitoare sau un sumar al rezervarilor facute prin Bookrentstay.com.
 • Cercetari de piata: Uneori rugam clientii nostri sa participe la cercetari de piata. Orice detalii personale suplimentare pe care ni le transmiteti ca parte din cercetarea de piata vor fi folosite numai cu consimtamantul dumneavoastra.
 • Detectarea si prevenirea fraudelor: Putem folosi datele personale pentru a detecta si a preveni fraudele si alte activitati ilegale sau nedorite.
 • Imbunatatirea serviciilor noastre: In cele din urma, folosim datele personale in scopuri analitice, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor, precum si pentru a imbunatati serviciile, functionalitatea si calitatea serviciilor noastre online.

Cum foloseste Bookrentstay.com social media?

Folosim social media pentru a promova proprietatile partenerilor nostri hotelieri si pentru a promova, imbunatati si facilita propriile servicii. De exemplu, am integrat plugin-uri pentru social media pe website-ul Bookrentstay.com. Deci daca dati click pe unul dintre butoane si va inregistrati cu contul dumneavoastra de social media, informatiile sunt distribuite la furnizorul de social media si, este posibil, sa fie prezentate pe profilul dumneavoastra de social media pentru a fi distribuite persoanelor din reteaua dumneavoastra.

In plus fata de implementarea acestor butoane, Bookrentstay.com foloseste social media prin menținerea conturilor și oferirea aplicatiilor pe mai multe website-uri social media. Aceste servicii de social media va pot permite sa partajați informatii cu Bookrentstay.com. Cand va inregistrati la o aplicatie social media, vi se va spune ce informatii vor fi transmise la Bookrentstay.com. Informatiile pe care alegeti sa ni le impartasiti pot include informatiile de baza care sunt disponibile in profilul dumneavoastra de social media, adresa de e-mail, actualizari ale statutului si lista de prieteni. Aceste informatii sunt necesare pentru a crea o experienta de utilizator individualizata, fie in aplicatia in sine, fie pe website-urile noastre. Faciliteaza personalizarea website-ului nostru pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra, conectarea dumneavoastra cu prietenii in destinatii de calatorie si analizarea si imbunatatirea serviciilor noastre de calatorie.

Va putem permite si sa va autentificati pentru a folosi serviciile Bookrentstay.com folosind conturile de social media. Furnizorul dumneavoastra de social media va va spune mai multe despre cum sunt folosite si procesate informatiile dumneavoastra in aceste cazuri.

Cum distribuie Bookrentstay.com datele dumneavoastra la terte parti?

In anumite circumstante am putea distribui datele dumneavoastra personale la terte parti.

 • Unitatea de cazare la care ati facut rezervarea: Pentru a finaliza rezervarea dumneavoastra, avem nevoie sa transferam detalii relevante ale rezervarii catre unitatea de cazare la care ati facut rezervarea. Aceste informatii pot include numele, detaliile de contact, detaliile de plata, numele celorlalte persoane care calatoresc, precum si orice preferinte mentionate in timpul procesului de rezervare. Aceste informații pot fi folosite, de asemenea, de Bookrentstay.com sau de unitatea de cazare pentru a va propune oferte personalizate in legatura cu rezervarea. Daca aveți intrebari referitoare la rezervare, putem contacta furnizorul de cazare pentru a-i cere sa se ocupe de cererea dumneavoastra.
 • Furnizori terti de servicii: Este posibil sa folosim furnizori de servicii (ca procesatori de date) care sa proceseze informatiile dumneavoastra strict in numele nostru. Aceasta procesare este pentru scopuri precum facilitarea plații rezervarilor, transmiterea materialelor de marketing sau pentru servicii de suport analitice. Acești procesatori au semnat acorduri de confidentialitate si nu au permisiunea sa foloseasca datele dumneavoastra in scopuri personale sau in alte scopuri.
 • Autoritati competente: Distribuim datele personale catre autoritati de investigatie sau guvernamentale, daca ni se solicita acest lucru conform legii sau daca este strict necesar pentru prevenirea, detectarea sau urmarirea unor acte de natura criminala și frauda.
 • Partenerii noștri de afaceri: Lucram cu website-uri partenere din toata lumea pentru a distribui sau a face publicitate unitatilor de cazare și pentru a-i ajuta pe partenerii noștri de afaceri sa-și distribuie și sa faca publicitate serviciilor lor de turism. Aceasta inseamna ca serviciile lor sunt integrate in website-ul nostru sau ca li s-a permis sa afișeze o publicitate personalizata pe website-ul nostru – sau noi facem reclama pe website-urile lor. Cand faceti o rezervare pe unul dintre aceste website-uri partenere, anumite date personale pe care le transmiteti acestora pot fi partajate noi. Unii parteneri de afaceri pot primi datele dumneavoastra personale din partea noastra daca dumneavoastra cereți acest lucru. Cand faceți o rezervare pe un website partener, va rugam citiți politica de confidențialitate pe aceste website-uri partenere, pentru a afla mai multe informații.

Cum foloseste Bookrentstay.com comentariile clientilor si alte informaţii legate de destinatii pe care le partajati cu noi?

Dupa sejurul dumneavoastra la orice unitate de cazare rezervata prin noi, veti fi invitat sa transmiteti un comentariu. Invitatia poate cere informatii despre unitatea de cazare, zona si destinatie. Daca nu doriti ca numele dumneavoastra sa insoteasca comentariul, puteti folosi numele ales de dumneavoastra (pe care il puteti alege in contul de utilizator) sau puteti sa il plasati anonim pe website. Completand un comentariu, sunteti de acord ca acesta sa fie postat (dupa cum este descris in Termenii si Conditiile noastre) pe, de exemplu, pagina cu informatiile relevante a unitatii de cazare de pe website-urile noastre, in aplicatiile noastre mobile, conturile noastre de social media si in aplicatiile sociale, pe website-ul unitatii de cazare sau pe website-ul partenerilor nostri de afaceri, pentru a informa alti calatori cu privire la calitatea si serviciile de la unitatea de cazare unde ati stat.

Daca indicati ca un comentariu a fost util, sau nu a fost util, vom agrega aceasta informatie cu feedback-ul primit de la alti clienti pentru a sorta si a acorda prioritate comentariilor clientilor. Am putea folosi informatiile din listele dumneavoastra sau alte informatii legate de destinatii pe care le partajati anonim cu noi – cu excepția cazului in care ați inclus aceste informații in profilul dumneavoastra public – pentru a ajuta alti calatori sa gaseasca destinatia perfecta.

Securitate

Ce proceduri de securitate aplica Bookrentstay.com pentru siguranta datelor dumneavoastra personale?

Folosim sisteme si proceduri de afaceri potrivite pentru a proteja si pastra in siguranta datele personale pe care ni le incredintati. De asemenea, folosim proceduri de securitate, precum si restrictii tehnice si fizice de accesare si folosire a datelor personale pe serverele noastre. Numai personalul autorizat are permisiunea de a accesa date personale in procesele de lucru.

Copii

Serviciile oferite de Bookrentstay.com nu sunt directionate catre copii cu varsta sub 18 ani. Folosirea oricaruia dintre serviciile noastre este permisa exclusiv cu permisiunea parintilor sau a unui tutore legal. Cand primim informatii de la un copil cu varsta sub 18 ani, ne rezervam dreptul sa le stergem.

Contact

Cum puteţi controla datele personale pe care le-ati transmis la Bookrentstay.com?

Aveti intotdeauna dreptul sa revizuiti informatiile personale pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti cere un sumar al datelor personale folosind formularul de contact. Va rugam sa scrieti: „Cerere informatii personale” in subiectul e-mailului dumneavoastra si sa includeti o copie a documentului dumneavoastra de identitate pentru a preveni ca indivizi neautorizati sa acceseze datele dumneavoastra personale.

Daca datele personale pe care le avem despre dumneavoastra sunt incorecte, le vom actualiza la cererea dumneavoastra. Daca nu mai doriți sa folosiți serviciile Bookrentstay.com, ne puteți cere sa blocam sau sterge datele dumneavoastra personale pentru a nu mai fi utilizate. Cereri de actualizare, blocare sau ștergere a datelor personale pot fi facute prin trimiterea unui mesaj folosind formularul de contact. Va rugam sa rețineți ca este posibil sa reținem anumite informații, de exemplu in scopuri legale sau administrative, pentru a procesa plangeri sau a detecta activitați frauduloase.

Toate aceste email-uri va sunt transmise in baza acordului dumneavoastra, exprimat in conformitate cu dispozitiile Legii 365/2002 privind comertul electronic, cat si Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Daca nu doriti sa primiti mesaje de la BookRentStay va rugam sa folositi Dezabonarea sau sa ne trimiteti un mesaj la office@bookrentstay.com prin care sa cereti dezabonarea.

 

 • Cauta alte proprietati

 • Tipuri de proprietati

 • Contact