Reset Password

Intrebari frecvente

Va rugam cititi Manualul utilizatorului pentru informatii detaliate despre inregistrare, administrare proprietati, promovare, rezervari si comunicare.

Pot sa imi promovez proprietatea pe site-ul Bookrentstay?

Pentru a putea promova proprietatea dvs. trebuie mai intai sa deveniti utilizator al site-ului. Acest lucru se face in pagina de inregistrare, introducand un nume de utilizator, o adresa de email si o parola. Mai multe informatii in pagina Manualul utilizatorului.

Cum adaug o proprietate?

Inscrierea proprietatiilor pe site-ul nostru se poate face in doua moduri:

 1. Adaugarea proprietatii direct de catre dvs., prin intermediul Panoului de control. Pentru detalii, pas cu pas, va rugam sa accesati Manual utilizatorului, sectiunile “Panoul de control al utilizatorului” si videoclipul “Cum adaug o proprietate”. Dupa adaugarea proprietatii veti fi contactat de catre un administrator, daca mai sunt necesare alte informatii.
 2. Adaugarea proprietatii de catre administratorul site-ului. Va rugam sa ne trimiteti un mesaj (vezi datele in pagina de Contact)  care sa contina urmatoarele informatii:
  1. Subiect: Cerere adaugare proprietate
  2. Titlul proprietate
  3. Categoria: Apartament, Garsoniera, Vila etc
  4. Numar maxim de oaspeti: ex. 4
  5. Orasul: ex. Bucuresti, Brasov, Arad etc.
  6. Zona: ex. Universitate, Piata Romana, Pipera etc.
  7. Adresa completa
  8. Numarul de camere si numarul de bai
  9. Descrierea detaliata a proprietatii cu toate facilitatile oferite (ex. aer conditionat, TV, aragaz, pat matrimonial, cada cu hidromasaj, loc de parcare etc.)
  10. Pretul pe noapte in EUR
  11. Imagini ale proprietatii. Va rugam sa atasati imagini clare.

Mai multe informatii in pagina Manualul utilizatorului.

Ce fel de proprietati pot fi promovate?

Proprietatile promovate pe Bookrentstay.com au un standard ridicat de calitate. Prin aceasta dorim sa oferim clientilor nostri servicii si confort de lux pe durata inchirierii proprietatii.

Pentru a mentine standardul inalt este obligatia proprietarilor sa efectueze orice reparatii necesare (costul reparatiilor este acoperit integral de catre proprietar).

Care este costul unei promovari?

Proprietarii isi pot promova GRATUIT proprietatea, daca aceasta indeplineste conditiile de standard de calitate si este acceptata de catre administratorii Bookrentstay.com. Dupa adaugarea proprietatii veti fi contactat de unul dintre administratori pentru mai multe informatii. Bookrentstay percepe un comision de 10% din rezervarile realizate si confirmate prin site.

Cum gasesc proprietati disponibile pentru o anumita perioada?

Pentru a vedea proprietatile disponibile pentru o anumita perioada accesati pagina ACASA,, introduceti numele localitatii in campul „Unde vrei sa mergi?”, specificati Data sosirii si Data plecarii si apasati „Cauta”.

Pot sa caut un anumit tip de proprietati ?

Da. In pagina Proprietati puteti cauta dupa numar de oaspeti, numar de camere, tip proprietate, dimensiune, numar de bai, numar de dormitoare.

Cum vad locatia unei proprietati?

Fiecare proprietate are o harta. Proprietatea pe care o vizualizati curent va fi centrata pe harta.

Preturile afisate sunt pentru persoana sau intreaga proprietate?

Preturile sunt pe intreaga proprietate pentru perioada afisata

Sunt toate taxele incluse in pret?

Toate taxele, incluzand costurile aditionale (de exemplu transfer la aeroport) sunt detaliate in descrierea fiecarei proprietati

Sunt oferite discounturi?

Preturile afisate sunt negociate cu proprietarul. Misiunea noastra este aceea de a va oferi cele mai bune preturi pentru o calitate superioara. Proprietarii pot acorda discounturi in functie de lungimea perioadei pentru care a fost facuta rezervarea.

Cum se efectueaza platile?

Folosim sistemele securizate PayPal si Stripe (Credit Card).

Cum rezerv o proprietate?

Pentru a putea face o rezervare trebuie sa va inregistrati ca si utilizator, introducand un nume si o adresa de email valida. Veti primi un mesaj cu parola generata si o veti putea folosi pentru a va autentifica si apoi schimba parola, daca doriti. Dupa inregistrare puteti efectua rezervarile dorite.

Daca nu doriti sa va inregistrati dar doriti sa faceti o rezervare, trimiteti-ne un mesaj folosind formularul de contact in care sa specificati ce proprietate doriti sa rezervati, in ce interval si va vom contacta pentru confirmarea disponibilitatii.

Cum stiu daca rezervarea mea este confirmata?

Dupa inregistrarea pe Bookrentstay.com veti avea acces la Profilul dvs. si veti putea trimite si vizualiza Cererile de rezervare catre proprietari. Cand o cerere de rezervare este lansata proprietarii vor fi instiintati pe email si vor decide daca sunt de acord sau nu cu cererea. Daca cererea este aprobata, veti primi confirmarea pe email si o veti putea vedea si la Profilul dvs. in zona de Cereri de rezervare.

Sunt garantate toate facilitatile descrise pentru fiecare proprietate?

Da, facilitatile descrise pentru fiecare propritate sunt garantate de catre proprietar. Pentru orice neconcordante, contactati-ne folosind numarul de telefon sau formularul de contact.

Cum anulez o rezervare?

Sunt trei modalitati pentru anularea unei rezervari:

 • In zona de Profil utilizator – Rezervari.
 • Contactandu-ne folosind formularul de la pagina de contact. Noi vom confirma apoi anularea rezervarii cu proprietarul
 • Contactand direct proprietarul folosind datele personale ale acestuia, disponibile pe pagina proprietatii rezervate.

Odata anulata rezervarea, veti fi instiintati pe email. Anularea se poate face in orice moment anterior datei sosirii dvs. la destinatie.

Va rugam cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate.

 

 • Cauta alte proprietati

 • Tipuri de proprietati

 • Contact