Reset Password

Despre BookRentStay

Book Rent Stay, localizata in Bucuresti, Romania, detine site-ul bookrentstay.com pentru inchirieri de case si apartamente. Anunturile noastre sunt curente si actualizate constant astfel incat clientii nostri sa isi poate alege cu incredere urmatoarea proprietate de inchiriat.

Atunci cand sunteti intr-o calatorie de agrement sau pentru afaceri, Bookrentstay.com® va ajuta sa gasiti cea mai buna garsoniera sau apartament de inchiriat in regim hotelier, astfel incat experienta dvs. sa fie cea mai placuta si relaxanta.

Printr-o cautare rapida dupa locatie, puteti gasi informatii folositoare cu privire la garsonierele si apartementele disponibile spre inchiriere. Majoritatatea anunturilor ofera fotografii detaliate ale proprietatilor. Bookrentstay.com® va ofera de asemenea posibilitatea de a compara proprietatile listate, astfel incat sa puteti alege cea mai buna varianta pentru dvs.

BookRentStay® nu percepe taxe lunare. Orice vizitator se poate inregistra si cauta gratuit proprietatile disponibile. Calatorii platesc doar cand rezervarile sunt confirmate, in timp ce proprietarii isi pot lista proprietatile gratuit.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de ajuta pe cei care calatoresc pentru afaceri sau de placere, oricare ar fi bugetul acestora, sa descopere usor si sa se relaxeze in unele din cele mai bune locatii de inchiriat din Romania.

Viziunea noastra

Bookrentstay.com este un site informativ, usor de parcurs care garanteaza cele mai bune preturi la o calitate inalta. Obiectivul nostru este acela de a asigura utilizatorilor un mod accesibil si eficient de a descoperi si a rezerva proprietati spre inchiriere.

Optiuni

 • creare utilizator sau inregistrare cu contul de Facebook (gratis)
 • cautare si comparare proprietati (gratis)
 • trimitere cerere de rezervare (gratis)
 • listare proprietate (gratis)
 • Plati securizate prin PayPal atat cu contul dvs. de PayPal dar si cu Credit Card

Beneficii pentru clientii nostri

 • Rate mici: Bookrentstay.com va ofera cele mai bune preturi pentru o calitate superioara.
 • Servicii personalizate: serviciile noastre nu includ doar rezervarile proprietatilor. La cerere si impreuna cu partenerii nostri de incredere puteti beneficia de inchirieri de masini, puteti comanda transfer la aeroport sau servicii de curatenie.
 • Administrare profil personal: prin Bookrentstay.com puteti vizualiza oricand istoricul inchirierilor facute,puteti adauga, schimba sau anula rezervarile si pot fi efectuate plati online prin PayPal si Credit Card
 • Rezervari securizate: sistemul de rezervari Bookrentstay.com este securizat, iar informatiile personale si cele legate de credit card sunt encriptate.Va asiguram ca avem un standard inalt in ceea ce priveste informatiile confidentiale. Pentru mai multe informatii, va rugam cititi Politica de confidentialitate.

Beneficii pentru partenerii nostri

 • Rate mici: Bookrentstay.com asigura un sistem eficient de cost, ajutandu-va astfel sa va optimizati profitul. Comisionul pentru fiecare rezervare este de doar 10%, unul dintre cele mai mici de pe piata.
 • Servicii personalizate: va puteti administra usor lista de proprietati,vizualiza rezervarile efective, primiti instiintari in timp real cu privire la cererile de rezervare, vizualiza disponibilitatea proprietatilor si emite facturi online

Pentru informatii suplimentare va rugam cititi Termenii si conditiile precum si Politica de confidentialitate.