Reset Password

Your search results
03/06/2016

de ce inchirieri in regim hotelier

Din ce in ce mai multi calatori prefera serviciile self-catering (inchiriere de locatii in regim hotelier direct de la proprietar) cazarii la hotel pentru motive intemeiate, deoarece studiourile si apartamentele self catering vin cu mult mai multe avantaje. Mentinerea bugetului sub control si mai multa intimitate si spatiu pentru un pret mai mic sunt doar cateva dintre ele.

Unul dintre primele lucruri de luat in considerare este acela ca, prin rezervarea direct la proprietar veti primi un serviciu personalizat pentru asteptarile dumneavoastra. Proprietarii vor face tot ceea ce este posibil ca sederea sa fie cat mai placuta.

Daca sunteti in calatorie cu familia, serviciile de inchirieri in regim hotelier va ofera mult mai mult spatiu si intimitate decat hotelurile. La hotel depindeti cel mai probabil de meniul lor și locatia lor. Daca preferati o masa linistita fara a fi ingrijorat ca deranjati sau ca sunteti deranjati de ceilalti oaspeti, hotelul nu este cel mai bun loc. Familiile cu copii mici de obicei doresc sa selecteze cu atentie mesele pentru copiii lor si uneori se află intr-o situatie dificila intr-un restaurant unde meniul este limitat la cateva optiuni. In sistem self-catering, veti fi capabil sa alegeti cand si ce sa mancati in momentul in care este cel mai convenabil pentru dumneavoastra. De asemenea, veti putea sa va conectati cu cultura culinara locala.

Calitatea si accesibilitatea sunt doi diferentiatori importanti. Proprietarii ofera de obicei o calitate mai mare pentru un pret mai mic decat hotelurile. Intr-o unitate de cazare self-catering puteti obține aceeasi sau chiar o calitate mai mare decat intr-un hotel de 4 * sau 5 *, la un pret care poate fi de 50% sau mai mic.

Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la spatiu. O unitate de cazare in regim hotelier va va pune la dispozitie tot spatiul de care aveti nevoie. Uitati des inghesuirea intregul bagaj in aceeasi camera unde dormiti.

Si nu in ultimul rand veti avea libertate si independenta. Va veti petreceti timpul cum doriti si va veti bucura de sejur, iar linistea nu va fi perturbata de cameriste, goana pentru mesele la ore desemnate si nu va veti faceti griji ca somnul copiilor va fi deranjat de oaspetii hotelului. Sunteti liberi sa alegeti cat de mult timp dormiti sau va relaxati, momentul cand doriti sa luati masa sau sa iesiti in oras pentru explorare .
Category: Informatii
Share

2 thoughts on “De ce inchirieri in regim hotelier?

 • Mioara
  on 05/03/2018

  buna, vroiam sa va intreb daca puteti publica si cazare in orasul Roma, Italia

  Reply
 • on 17/01/2021

  PSN Generator, we strive to be benefits of its own. Eve Fergus Lazaro

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Cauta alte proprietati

 • Tipuri de proprietati

 • Contact